2011. március 31., csütörtök

Feitl IstvĂ n: KĂ ztĂ rsasĂ g a modern kori tĂ rtĂ - Jelenlegi ára: 2 560 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Köztársaság a modern kori történelem fényébenA könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
A közelmúlt belpolitikai viharai során ismét előtérbe került az a hazánkban immár mintegy két évszázadra visszatekintő eszmei vita, mely a köztársaság és a királyság hívei között - ha nem is gyakorlati, de elvi, alkotmányos síkon - feszül. Míg egy évszázada kontinensünkön csupán két köztársaság állt fenn, napjainkra - az immár alkotmányossá szelídült - monarchiák száma csappant meg jelentősen. Jelenleg hazánk is a köztársasági államformában élő országok sorát gyarapítja. Az eszmei polémia során felvetődött kérdésekkel való szembenézés, megértési szándék és felelősségvállalás jegyében zajlott 2006. február 1-2-án - a második magyar köztársaság kikiáltásának 60. évfordulóján - a Politikatörténeti Intézetben az a tudományos konferencia, melynek tanulmányok formájába öntött anyaga a jelen kötetben olvasható. A 19-20. századi magyar és egyetemes történelem vonatkozó fejezeteiről szóló írások négy tematikai egységbe tagolva olvashatók a kötetben: A köztársaságok keletkezése és sorsa a 20. században A köztársasági eszme története a felvilágosodástól napjainkig A magyar köztársasági hagyomány feltáratlan elemei Köztársaság, demokrácia és nemzet 1989 után Magyarországon. A lábjegyzetekkel ellátott gazdag repertoárban olvashatunk egyebek között az olasz köztársaság 1946-os kikiáltásának körülményeiről, a lengyel köztársasági alkotmányokról, a weimari köztársaságról, a IV. és az V. francia köztársaságról, de 1849 magyar respublikájáról, vagy a köztársasági eszme és a Szent Korona-tan viszonyáról a korszakokon átívelő politikai gondolkodásban. A szerkesztő bevezetésével ellátott kiadvány beszerzése széles körben ajánlható. ISBN: 963-9350-85-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 560 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 07:09
. Feitl IstvĂ n: KĂ ztĂ rsasĂ g a modern kori tĂ rtĂ - Jelenlegi ára: 2 560 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése