2011. május 27., péntek

Szabadon felhasználható jpg, hal. Web kellékek - Jelenlegi ára: 1 Ft

removed
 
Üdvözöllek az aukciómon!
 
 
 
removed removed Eladó ez a 10 megapixeles kép amely egy halat ábrázol! A kép saját készítésű, és a megvásárlás után szabadon felhasználható weblapokhoz, vagy bármire. A képet megvásárlás után email címre küldöm át jpg formátumban. Foglalt helye az eredeti képnek 1. 35 MB. Az itt látható kép, és az eredeti kép között a vízjelen kívül minimális különbség lehet!
Ha email fiókod nem tud nagyobb méretű képet fogadni, és ezért nem érkezik meg a kép, ezért felelősséget nem tudok vállalni! (citromail) De nyilvánvalóan mindenre van megoldás, ezt is megoldjuk!
removed
Keresd rendszeresen az 1 ft-os aukcióimat!
Folyamatosan teszek fel őszi, és téli gyerek (fiú, lány), és női-férfi ruhákat különböző méretekben, játékokat, és web szerkesztéshez kellékeket! Ha beteszel a kedvenc eladóid közé, akkor e-mailben értesülsz róla, ha felteszek egy új terméket. Így előbb tudomást szerezhetsz egy számodra jó vételről.
Minden 20. nem 1 forintról indított sikeres aukció után én fizetem a postaköltséget, ha a saját oldalamon leírtak szerint jár el a vásárló! Az 1 forintról indított termékek semilyen formában nem számítanak bele a húszba! Részletek, és  azok felhasználó nevei akik 20. -ak lettek a saját oldalamon!
Aki  legalább 6000 forint értékben vásárol ajándékot választhat a saját oldalmon.
removed removed removed
 
removed


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-25 18:27
. Szabadon felhasználható jpg, hal. Web kellékek - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése